Op 10 oktober 2011 zijn we verhuisd naar de Beverenstraat 25 in Lichtervelde. De praktijk ligt dus nog steeds in het centrum van Lichtervelde en is vlot bereikbaar zowel te voet, met de fiets, de auto als het openbaar vervoer. Bewegen is gezond! Kom bij voorkeur met de fiets of te voet als je in de buurt van de praktijk woont. Er is een mogelijkheid om de fietsen te stallen achteraan op de parking van de praktijk.

Er zijn 2 parkeerplaatsen achteraan op de parking van de praktijk voor patiƫnten met een parkeerkaart voor minder validen. U dient wel vooraan de praktijk binnen te komen. De achteruitgang is enkel voor artsen en personeel.

Het kan zeer druk zijn in de buurt van de praktijk omwille van de nabijheid van de school, vooral bij het begin en einde van de lessen. Verder is er ruime parkeergelegenheid binnen wandelafstand: in de Beverenstraat zelf, de Groenstraat, het Gildhofplein, de Astridlaan met een parking aan de bushalte, de Neerstraat, het Kerkplein en de markt zijn allen dichtbij.