Valérie – psychologe

Contact opnemen: muyllevalerie@gmail.com, 0474/89 23 26, http://www.valeriemuylle.be/

Soms hebben we het gevoel vast te lopen of even de weg kwijt te zijn. In gesprekken wil ik je begeleiden om inzicht te krijgen en beter te leren omgaan met je moeilijkheden. Samen gaan we op zoek naar wat je nodig heb om terug sterk in je schoenen te staan.

Verschillende moeilijkheden worden stap voor stap aangepakt:

  • Piekergedachten, stress en angst
  • Afscheid nemen en rouw bij verliessituaties
  • Omgaan met lichamelijke klachten (ziekte, chronische pijn…)
  • Aanpassen aan nieuwe levensfasen of ingrijpende gebeurtenissen
  • Relationele problemen (met partner, collega, omgeving…)

Ben je niet zeker of je met jouw verhaal bij mij terecht kan, bespreek dit dan gerust met je huisarts.

Voor wie?

Ik richt mij tot jongeren (vanaf 16 jaar) en volwassenen. Zowel individuele begeleiding als gesprekken in koppel zijn mogelijk.

Praktisch

Je kan een afspraak maken via doorverwijzing van de huisarts of op eigen initiatief (via muyllevalerie@gmail.com of 0474/89 23 26). Op dinsdagnamiddag en vrijdagavond ben ik aanwezig in de praktijk. Een consultatie duurt een uur en kost 50 euro. Momenteel worden gesprekken bij een psycholoog nog niet terugbetaald door het RIZIV. Een aantal mutualiteiten voorziet wel een gedeeltelijke tegemoetkoming.

Wie ben ik?

Ik ben klinisch psycholoog (RUG) en onco-psycholoog (CHi & KULeuven). Sinds mijn afstuderen in 2008 ben ik voornamelijk werkzaam in de palliatieve zorg en de afdeling oncologie van een algemeen ziekenhuis. Sinds 2017 ben ik aan de slag als zelfstandig psycholoog. Ik ben erkend als klinisch psycholoog bij de psychologencommissie (erkenningsnummer 852117699).