Marijke – jobcoach

Contact opnemen: PMConsult@outlook.be, 0496/39 76 02

Jobcoaching

Loopbaanbegeleiding: neem je eigen loopbaangeluk in handen!
Je zit niet meer goed in je vel op het werk, trekt moe en futloos de deur achter je toe in het naar huis gaan, hebt behoefte aan een klankbord of wil weloverwogen beslissingen nemen. In loopbaancoaching word je individueel begeleid en groei je op een verrassend krachtige en concrete manier.  Dit geeft je bakken energie, verhoogt je zelfvertrouwen en/of brengt weer rust in je hoofd.

Vind jouw energie terug

Ontdek waar jij goed in bent, vind je energie terug. Iedereen is geboren met talenten, aan jou om ze ook te ontdekken!

Vind aansluiting met de markt

Je kent je talenten maar welke werkcontext past bij je?  Talenten willen gevoed worden, en je wil je ideale bedrijfsmatch ontdekken.

Jouw leven in balans

Het vinden van het juiste evenwicht zodat je de dingen die je graag doet kunt combineren is jouw uitdaging. Een goede afstemming werk- en privé draagt bij tot eenieders geluk.

Praktisch

Voor wie?

Iedereen die zijn professionele loopbaan op een andere manier wenst in te vullen.

Welke onderwerpen kunnen aan bod komen?

Nood aan een professionele energieboost, demotivatie/bore-out, jobheroriëntering, carrièreswitch, balans werk en privé, ontdekken van je talenten, sollicitatietraining, begeleiding op de arbeidsmarkt, ….

Kostprijs?

Werk je in Vlaanderen (als werknemer of als zelfstandige) dan kan je normaliter gebruik maken van loopbaancheques. De details van de voorwaarden zijn terug te vinden op de website van VDAB. Voor 80 € krijg je, dankzij steun van de Vlaamse Overheid, 8 uur professionele coaching ter waarde van 1100€! Ik ben als jobcoach verbonden aan NextStep coaching (www.nextstepcoaching.be) waardoor werken met loopbaancheques mogelijk is.

  • Heb je geen recht (meer) op loopbaancheques dan kan je hetzelfde traject doorlopen aan het gereduceerde tarief van 70€/u.

Wie ben ik?

Ik ben arbeidspsychologe en kan terugblikken op meer dan 15 jaar HR ervaring. Als extern consultant bouwde ik expertise op in selectietools, assessment centers, kennis van de arbeidsmarkt. Een uitstekende insteek naar sollicitatietraining toe. Daarnaast werkte ik verschillende jaren als HR beleidsmedewerker in de zorgsector. Wat me echter het meest boeit, is het aan de oppervlakte brengen van ieders talenten. Ik koos er dan ook bewust voor zelfstandig HR freelancer te worden en loopbaancoach. Samen met jou op pad gaan naar (job)tevredenheid, innerlijke rust en de realisatie van je dromen is mijn missie.